Terveystalo on joulukuussa 2016 allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Porissa ja Raumalla toimivan Porin Lääkäritalon, ja saanut hallintaansa 100 % yhtiön osakekannasta. Kauppa toteutetaan 2.1.2017. Yhtiön henkilöstö siirtyy Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu entisissä tiloissa.

Vuonna 1970 perustettu Porin Lääkäritalo on paikallisesti tunnettu ja hyvämaineinen yksityinen lääkärikeskus. Yrityksen liikevaihto on noin 14 miljoonaa. Se työllistää 130 työntekijää ja 160 ammatinharjoittajaa. Porin Lääkäritalon omistajat ovat siellä vastaanottoaan pitäviä lääkäreitä.

– Yhdistymisen myötä Porin Lääkäritalo saa kasvaa osana valtakunnallista Terveystaloa, jolla on erinomaiset mahdollisuudet investoida sekä henkilöstön osaamisen että asiakaslähtöisen palvelun kehittämiseen. Korkea laatu on tärkeää kaikessa toiminnassa sekä meille että Terveystalolle, sanoo toimitusjohtaja Heikki Kuuri-Riutta Porin Lääkäritalosta.

– Toivotamme Porin Lääkäritalon henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Porin Lääkäritalon osaaminen erityisesti erikoissairaanhoidossa täydentää Terveystalon tarjontaa, yhdessä voimme tarjota porilaisille ja raumalaisille entistä monipuolisemmat ja edistyksellisemmät terveyspalvelut. Porin Lääkäritalon nykyiset asiakkaat saavat käyttöönsä muun muassa Terveystalon sähköiset palvelut, kuten Oma Terveys 24/7 -palvelun ja etälääkärivastaanoton. Uskon Terveystalon valtakunnallisen verkoston täydentävän hyvin Lääkäritalon nykyisten työterveysasiakkaiden palvelukokonaisuutta, sanoo toimitusjohtaja Yrjö Närhinen Terveystalosta.

Vuonna 1970 perustettu Porin Lääkäritalo on paikallisesti tunnettu ja hyvämaineinen yksityinen täyden palvelun lääkärikeskus. Yrityksen liikevaihto on noin 14 miljoonaa. Se työllistää 130 työntekijää ja 160 ammatinharjoittajaa. Yritys tuottaa monipuolisia ja korkealaatuisia terveydenhoidon palveluja yksityisille henkilöille, yrityksille, kunnille ja yhteisöille. Porin Lääkäritaloon kuuluu myös Raumalla toimiva Rauman Erikoislääkärikeskus.

Terveystalo on kehittänyt toimintaansa Porissa aktiivisesti, vuonna 2015 lääkärikeskus-sairaala muutti nykyisiin uudenaikaisiin tiloihin Porin keskustassa. Sen palvelutarjontaan sisältyvät kaikki yleis- ja erikoislääkäripalvelut, leikkaukset ja toimenpiteet, työterveyspalvelut, uusinta teknologiaa hyödyntävät kuvantamispalvelut sekä oma laboratorio. Terveystalo tarjoaa Porissa myös hammaslääkäripalveluja. Terveystalo työllistää Porin ja Rauman alueella 45 työsuhteista henkilöä ja 98 ammatinharjoittajaa.1.1.2017 alkaen Terveystalo tuottaa Porin kaupungin työterveyspalvelut, jonka myötä Terveystaloon siirtyy lähes 40 terveydenhuollon ammattilaista.

Lisätietoja:

Terveystalo, toimitusjohtaja Yrjö Närhinen, p. 030 633 1601
Porin Lääkäritalo, Heikki Kuuri-Riutta, toimitusjohtaja, p. 0500 724 955