Oral Hammaslääkärit Oyj vahvistaa palvelutarjontaansa Espoossa hankkimalla omistukseensa Hammaslääkärikeskus Dentria Oy:n. Hammaslääkäriasema toimii Espoon Tapiolassa osoitteessa Länsituulentie 10. Hammaslääkärikeskus Dentria liittyy Oral-ketjuun ja hammaslääkäriaseman toiminta siirtyy Oral Tapiolaan 1.2. alkaen.

Hammaslääkärikeskus Dentrian Oralille myynyt hammaslääkäri Hannu Paldán ja aseman muu henkilökunta jatkavat kliinistä työtään Oralissa. Asemalla työskentelee yli kymmenen suunterveydenhoidon ammattilaista. ”Tavoitteenani on tulevaisuudessa keskittyä potilastyöhöni, johon Oralin laadukkaat tukipalvelut antavat parhaan mahdollisen tuen. Oralin tavoite kliinisen hoidon laadun jatkuvasta kehittämisestä ja laajat erikoishammaslääkäripalvelut tarjoavat potilailleni parhaan mahdollisen hoidon jatkossakin”, kertoo hammaslääkäri Hannu Paldán myyntipäätöksensä taustoista.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja niiden vaikutusalueilta, kasvukeskuksista sekä paikalliset palvelut turvaavista aluekeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi