Oral Hammaslääkärit Oyj vahvistaa palvelutarjontaansa Salossa hankkimalla omistukseensa Salon Hammaspaikan, erikoishammasteknikko Marko Rosendahlin liiketoiminnat Salossa, Somerolla, Kemiössä ja Paimiossa sekä hammalaboratorio Labodentin. Hammaslääkäriasema toimii Salossa osoitteessa Helsingintie 4. Oralin uusi toimipiste Oral Hammaslääkärit Salo aloittaa ketjussa. 1.2.

Salon Hammaspaikan ja muu liiketoiminnat Oralille myynyt erikoishammateknikko Marko Rosendahl ja aseman muu henkilökunta jatkavat kliinistä työtään Oralissa. Oral Hammaslääkärit Salon toimipisteellä työskentelee viisi suunterveydenhoidon ammattilaista ja Marko jatkaa erikoishammasteknikkona myös muissa toimipisteissä. ”Oralin laadukkaat tukipalvelut antavat jatkossa parhaan mahdollisen tuen hoitotyöllemme. Oral panostaa vahvasti kliinisen työn kehittämiseen, mikä takaa potilaillemme yhä laadukkaammat ja entistä monipuolisemmat hammashoidon palvelut” kertoo erikoishammasteknikko Marko Rosendahl myyntipäätöksensä taustoista.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja niiden vaikutusalueilta, kasvukeskuksista sekä paikalliset palvelut turvaavista aluekeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi