Mikeva Oy tekee vuoden ensimmäisen yrityskauppansa ostamalla Palvelukoti Rauha Oy:n Pornaisista

Mikeva Oy:n kasvu jatkuu vuoden ensimmäisen yrityskaupan myötä. Vammautuneille palveluja tarjoava 16 paikkainen Palvelukoti Rauha Oy on jatkossa Mikeva Oy:n 100%:n tytäryhtiö. Ostettava yritys toimii Uudellamaalla Pornaisissa. Henkilökunta jatkaa yhtiön palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Yrityskaupan myötä Mikevan asema Uudellamaalla vahvistuu merkittävästi ja lisäksi vammautuneiden konsepti laventaa yrityksen palveluportfoliota entisestään. Mikeva on kehittänyt pitkään valtakunnallista toimintaansa kolmessa pääsegmentissään sekä terapia- ja kuntoutuspalveluissa.

”Asemamme valtakunnallisena toimijana ja nyt pääkaupunkiseudun tuntumassa paranee Palvelukoti Rauhan myötä. Saamme täysin uudenlaista näkökulmaa vahvaan asumispalvelukonseptiimme, sillä tämä yrityskauppa tuo Mikevalle paljon uutta osaamista vammautuneiden konseptin osaajien myötä. Viime vuonna 13 avatun ja kahden laajennetun sekä 10 ostetun palvelukodin tuoma kasvu siis jatkuu edelleen.” toteaa Mikevan toimitusjohtaja Petri Pitkäranta.

”1.1.2017 tuli 11 vuotta siitä, kun Palvelukoti Rauha avasi ovensa. Kuluneet vuodet ovat opettaneet ja kasvattaneet minua, päivääkään en vaihtaisi pois. Olemme henkilökunnan kanssa luoneet turvallisen kodin asukkaillemme. Toiminnassamme olemme pyrkineet tuomaan esiin asukkaan sisäistä minää, jossa vammaisuus ei ole pääasia. Jokainen asukas on otettu huomioon yksilönä. Nyt on aika mennä eteenpäin ja luottavaisin mielin siirrän Palvelukoti Rauhan Mikevan osaaviin käsiin” kiteyttää Palvelukoti Rauhan toimitusjohtaja Jaana Lohela.

Mikeva Oy on yksi valtakunnan johtavia ikääntyneiden, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä kehitysvammaisten asumis- ja kuntoutuspalvelukonseptien tuottajia. Mikevalla on toimintaa yli 70 paikkakunnalla 120 palvelukodissa eri puolilla Suomea. Palveluiden piirissä on tällä hetkellä yli 2 700 asukas-, kuntoutus – ja terapiapaikkaa.

Lisätietoja:

Petri Pitkäranta, Mikeva Oy
puh. 044 7800 600

Jaana Lohela, Palvelukoti Rauha Oy
puh. 020 7622 611