Imatran Palvelukoti Oy:n osakekanta on myyty Attendolle. Asumispalvelua ja tukiasumista tarjoavan yhtiön 28 asukaspaikkaa siirtyvät Attendolle helmikuussa.

Imatran Palvelukoti Oy on tarjonnut asumispalveluja sekä tukiasuntoja Imatralla vuodesta 1993 lähtien. Yrittäjä Heli Sarvi työntekijöineen jatkaa työskentelyä Attendo-konsernin palveluksessa. Sarven mukaan yksiköiden arki jatkuu ennallaan, mutta edessä on muutoksia jotka vaativat alan toimijoilta entistä suurempaa kantokykyä.

– Sosiaaliala on voimakkaassa murroksessa ja alan toimijoilta vaaditaan jatkossa leveämpiä hartioita. Koen että Attendon avulla voin turvata Imatran Palvelukodin tulevaisuuden laadukkaana ja inhimillisenä palvelun tuottajana.

Attendon aluejohtaja Satu Louhejoki vastaa jatkossa yksiköiden toiminnasta.

– Imatran Palvelukoti erinomaisesti johdettu yhtiö ja on ilo saada sen osaava väki osaksi Attendoa. Toiminta säilyy pitkälti ennallaan ja tavoitteemme on jatkossakin tarjota jokaiselle asukkaalle luotettavaa ja yksilöllistä palvelua.

Pohjoismainen Attendo tarjoaa palveluasumista Suomessa jo 150 yksikössä kautta maan. Attendolla työskentelee 7750 henkilöä ja yhtiö kuuluu Suomen sadan suurimman yhteisöveron maksajan joukkoon.

Lisätiedot:

Satu Louhejoki
Aluejohtaja, Attendo
satu.louejoki@attendo.fi
044 4944 491