Oral Hammaslääkärit Oyj vahvistaa palvelutarjontaansa Kuopiossa hankkimalla omistukseensa Suomen Esteettisen hammashoidon keskus Oy:n liiketoiminnan. Hammaslääkäriasema toimii Kuopion keskustassa osoitteessa Puijonkatu 22 B. Esteettisen hammashoidon keskus liittyy Oral-ketjuun 1.3. nimellä Oral Hammaslääkärit Kuopio Keskusta.

Esteettisen hammashoidon keskuksen Oralille myyneet hammaslääkärit Lasse Linkoneva ja Krista Sivén ja aseman muu henkilökunta jatkavat kliinistä työtään Oralissa. ”Olemme laadukkaan perushammashoidon lisäksi panostaneet vahvasti esteettisen hammashoidon osaamisen ja laadun kehittämiseen Kuopiossa. Oral on edelläkävijä suunterveydenhoidon alalla ja haluamme taata potilaillemme jatkossakin laadukkaimmat kokonaishoidon palvelut sekä niiden kehittämisen”, kertoo hammaslääkäri Lasse Linkoneva myyntipäätöksensä taustoista.

Hammaslääkäriketjun laajentaminen on osa Oralin strategiaa, jonka mukaisesti Oral hakee kasvua erityisesti suurista kaupungeista ja niiden vaikutusalueilta, kasvukeskuksista sekä paikalliset palvelut turvaavista aluekeskuksista. Oral-asemien sijainti on keskeinen, ja ne palvelevat asiakkaitaan kaikissa suun ja hampaiden terveyteen liittyvissä tarpeissa kattavasta perushammashoidosta vaativaan erikoishammashoitoon.

Oral Hammaslääkärit Oyj
Martin Forss
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, puh. 040 779 6266
Kristiina Ylinen, liiketoimintajohtaja, yrityskaupat, puh. 044 544 4495
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oral.fi