Kajaanin Lääkärikeskus Oy:n osakekauppa Mehiläisen kanssa allekirjoitettiin 14.3.2017. Aluejohtaja Andreas Taalas Mehiläisestä on tyytyväinen palveluverkoston laajentumiseen.

Taustalla pitkä yhteistyö

”Kajaanin Lääkärikeskuksen toiminnan korkea laatutaso on tehnyt yhteistyön aikana erittäin hyvän vaikutuksen. On hienoa päästä tekemään syvempää yhteistyötä kainuulaisten terveysalan rautaisten ammattilaisten kanssa”, sanoo Taalas.

”Tällä toimenpiteellä varmistetaan toiminnan jatkuvuus. Mehiläinen tarjoaa hyvät mahdollisuudet lähteä kehittämään Kajaanin Lääkärikeskusta eteenpäin. Pystymme jatkossa tarjoamaan mm. työterveysasiakkaille valtakunnalliset palvelut ja alan parhaat sähköiset työkalut.”

Panostuksia lääkärikeskukseen – palvelut laajenevat

”Tarkoituksemme on edelleen investoida toimintaan ja laajentaa lääkärikeskuksen palveluita uusilla vastaanottajilla ja erikoisaloilla. Samalla haluamme säilyttää Kajaanin Lääkärikeskuksen paikallisuuden ja hyvän saavutettavuuden. Lisäksi pystymme tarjoamaan mm. Mehiläisen laajat tutkimus- ja sairaalapalvelut Oulussa ja Kuopiossa sijaitsevissa keskuksissamme”, Taalas toteaa.

”Digiklinikalla saa yhteyden lääkäriin tai hoitajaan aina, omasta sijaintipaikasta riippumatta. Tämä on erityisesti Kainuun kaltaisella laajalla alueella käytännöllistä”, kuvailee Taalas.