Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla Hoivia Oy:n koko osakekannan omistukseensa. Hämeenlinnan Sisälähetys ry. myy koko hoivapalveluliiketoimintansa, joka kattaa Hämeenlinnassa toimivan ikääntyneiden palvelukeskuksen, jossa on mm. 71 asiakaspaikkaa tehostettua palveluasumista, päivätoimintapalvelut, kotihoitopalvelut sekä ravintolapalvelut. Hoivia Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli noin 4,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on yhteensä 48 henkilöä.

”Yhdistys on tyytyväinen, että 110- vuotinen perinne ikäihmisten palveluissa Turuntiellä jatkuu alalla hyvin tunnetun yhtiön toimesta. Yhdistys jatkaa tulevaisuudessa toimintaansa uusilla tavoilla” toteaa Hämeenlinnan Sisälähetys ry:n puheenjohtaja Juha Kaakinen.

”Esperi jatkaa kasvustrategiaansa suomalaisten ikäihmisten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Olemme iloisia voidessamme jatkossa palvella monipuolisesti hämeenlinnalaisia asiakkaita entistä keskeisemmällä sijainnilla ja laajalla kirjolla hoivapalveluita. Kaupan myötä Esperi tarjoaa nyt asumispalveluita Hämeenlinnassa yhteensä 230 asukkaalle ja työllistää yli 230 henkilöä.” sanoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 4700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme yli 4 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 on yli 220 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, Esperi Care Oy
marja.aarnio-isohanni@esperi.fi, p. 0400 694 340

Puheenjohtaja Juha Kaakinen, Hämeenlinnan Sisälähetys ry
juha.kaakinen@ysaatio.fi, p. 050 670 88

Toiminnanjohtaja Elisa Pilli-Sihvola, Hämeenlinnan Sisälähetys ry
elisa.pillisihvola@gmail.com,p. 050 594 5046