Coronarian kasvu jatkuu Coronaria Hoiva Oy:n ostaessa Pihtiputaalla toimivan ikäihmisten asumispalveluita tarjoavan Palvelukeskus Kaski -nimisen Hekmi Oy:n koko osakekannan.

Coronaria Hoiva Oy tarjoaa palveluasumista mm. ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelumme lähtevät aina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, joiden pohjalta räätälöimme palveluiden kokonaisuuden. Olemme 100% suomalainen yritys ja työllistämme noin 1000 työntekijää.

Hekmi Oy:n Palvelukeskus Kaski on 2003 perustettu yksityinen hoiva-alan yritys, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista, lyhytaikaishoitoa ja päivätoimintaa pääasiallisesti ikäihmisille. Palvelukeskus Kaski tarjoaa yhteensä 23 hoitopaikkaa. Henkilökunnalla on mittava kokemus käytös- ja muistiongelmaisten hoidosta.

Yrityskauppa ei vaikuta asiakkaiden palveluihin ja nykyiseen henkilöstöön. Kokenut henkilökunta jatkaa samoissa tehtävissä ja toimipaikoissa tarjoten jatkossakin laadukkaita palveluita. Yrityksen nimi muuttuu Coronaria Palvelukeskus Kaski Oy:ksi.

“Palvelukeskus Kasken asumispalvelukodin monipuolinen ja vakiintunut toiminta jatkuu Coronarialla. Meille on todella tärkeää tarjota asukkaillemme kaikissa hoivakodeissamme aktiivista, yhteisöllistä ja turvallista arkea. Palvelukeskus Kasken toiminta sopii erinomaisesti palveluntarjontaamme”, sanoo Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg.

Lisätietoja:

Arto Lamberg
,
Toimitusjohtaja, Coronaria Hoiva Oy,
p. 050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi

Hanna Paananen
Yrittäjä, Hekmi Oy
p. 050 553 8449
hanna.paananen@palvelukeskuskaski.fi