Attendo Hammaslääkäripalvelut Oy on 30.3. allekirjoitetulla kauppakirjalla ostanut pietarsaarelaisten Ab Tandklinik BG Dahlbacka Hammasklinikka Oy:n sekä Tandklinik-Hammasklinikka Anders Virtanen Ab Oy:n liiketoiminnan. Yksiköiden toiminta siirtyi Attendolle 1.4.

Attendo Hammaslääkäri -ketjuun kuuluu kaupan myötä jo 26 yksityistä hammaslääkäriasemaa kautta maan. Molempien hammaslääkäriasemien henkilöstö jatkaa Attendolla vanhoina työntekijöinä.

– Oikein hyvä ratkaisu! Ostajalla on kokemusta ja minulle ratkaiseva oli se, että potilaat saavat jatkossakin hoitoa ja henkilökunnalla on varma työpaikka myöskin silloin kun minä lopetan, sanoo toinen myyjistä Bo Gustav Dahlbacka.

– Jatkan työskentelyä vastaanotolla niin kuin tähän mennessä, mutta olen tyytyväinen tähän ratkaisuun koska tällä tavalla pystymme takaamaan, että toiminta ja sen kehittyminen jatkuu myös pidemmällä tähtäimellä, kertoo Anders Virtanen.

Yksiköiden toiminnasta vastaa jatkossa liiketoimintajohtaja Juha Korhonen Attendolta.

– Haluamme tulla tunnetuksi maan parasta palvelua tarjoavana yksityisenä hammaslääkäriketjuna. Olemme panostaneet erityisesti laatutyöhön ja on ilo päästä laajentamaan kaupan myötä Pohjanmaalle, Korhonen sanoo.

Lisätiedot:

Juha Korhonen
Liiketoimintajohtaja
Attendo Hammaslääkäri
juha.korhonen@attendo.fi
p. 045 183 8322

Bo Gustav Dahlbacka
E-post: bobo.dahlbacka@multi.fi
p. 06-7246092

Anders Virtanen
E-post: anders.virtanen@multi.fi
p. 06-7231092