Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla Viiankoti Oy:n liiketoiminnan omistukseensa. Viiankoti Oy myy koko hoivapalveluliiketoimintansa, johon kuuluu Kuusamossa toimiva 10-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Viiankoti Oy:n liikevaihto on 417 tuhatta euroa ja yhtiön palveluksessa työskentelee yhteensä 9 henkilöä. Hoivakodin asukkaat ja henkilöstö siirtyvät Esperin vastuulle 31.5.2017.

”Aika on purkaa ja aika on rakentaa. Kiitämme omaisia, henkilökuntaa ja kaikkia yhteistyökumppaneitamme antoisista toiminnan vuosista ja luottamuksesta. Tämän palkitsevan työn siirrämme nyt osaltamme nuorempien sukupolvien harteille. Toivotamme onnea ja menestystä Lauttalammen hoivakodille” toteavat Viiankodin yrittäjät MaijaLiisa Kuusela sekä Ulla-Riitta Kämäräinen.

”Esperi jatkaa kasvustrategiaansa suomalaisten ikäihmisten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Olemme iloisia, että voimme jatkossa vastata Viiankodin asukkaiden laadukkaasta ja hyvästä hoivasta sekä saamme palvelukseemme Viiankodin ammattitaitoisen henkilökunnan”, kertoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 4700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme yli 4 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 on yli 220 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, Esperi Care Oy
marja.aarnio-isohanni@esperi.fi, p. 0400 694 340

Toimitusjohtaja MaijaLiisa Kuusela, Viiankoti Oy
k.k.viiankoti@hotmail.com,p. 040 538 9723