Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa kasvuaan hankkimalla omistukseensa Nivalassa sijaitsevan Kestintupa Oy:n koko osakekannan. Kestintupa Oy on vuodesta 1994 toiminut, 33 asiakaspaikan hoitokoti kehitysvammaisille. Yhtiön liikevaihto on noin 1,3 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on yhteensä 24. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Pitkän yrittäjäuran jälkeen olen jäämässä eläkkeelle. Olen vakuuttunut, että jatkossakin sekä asukkaat, että henkilöstö tulevat voimaan hyvin Esperin hoivissa” kertoo Leena Suorsa, Kestintupa Oy:n toimitusjohtaja.

”Esperi jatkaa kasvustrategiaansa suomalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Kaupan myötä vahvistamme merkittävästi palveluverkkoamme kehitysvammaisten osalta alueella. Tutkimme mahdollisuuksia laajentaa liiketoimintaa alueella”, sanoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Esperi tarjoaa koteja ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 4700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 on yli 220 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, Esperi Care Oy
marja.aarnio-isohanni@esperi.fi, p. 0400 694 340

Toimitusjohtaja Leena Suorsa, Kestintupa Oy (ent. Ky)
leena.suorsa@kotinet.com, p. 050 557 2172