Yritteliäistä vuorokautta tänään + 364 muuna vuoden vuorokautena kollegoille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

”Hylje päätti alkaa yrittäjäksi. Hän ei kuitenkaan halunnut olla toisten yrittäjien kanssa liikaa tekemisissä, vaan keskittyä omaan businekseensa. Kollegat houkuttelivat yrittäjä-Hyljettä start-up saunoihin, yrittäjätreffeille ja verkostogaaloihin, mutta Hyljettä ei napannut. Lopulta hän antoi periksi ja alkoi vastoin tapojaan käyttämään yhä enemmän aikaansa aamu- ja iltapäiväkahveihin, lounaisiin ja dinnereihin muiden kanssa. Hylkeen kuolemaksi koitui lopulta liiallinen verkostoituminen.”

Yllä oleva koomikko Matti Patrosen mukaeltu tarina muistuttakoon meitä näinä verkostoitumisen mahdollisuuksien ja uhkien aikoina tekemään aina Hankalat Asiat Heti Aamusta ja kysymään kalenteri- ja muita valintoja tehdessä itseltämme kolme kysymystä: 1. Lisääkö tämä kalenterimerkintä kassavirtaani? 2. Parantaako tämä kalenterimerkintä katettani? 3. Lisääkö tämä kalenterimerkintä hyvinvointiani? HAHA-menetelmällä ja em. kolmella periaatteella pääsee Yrittäjänä jo varsin pitkälle ja kalenteriinkin jää tilaa itselle ja perheelle.