Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla vuonna 2004 perustetun Helmen Hoitajat Oy:n koko osakekannan omistukseensa. Asennusliike J. Mononen Oy myy koko hoivaliiketoimintansa Helmen Hoitajat Oy:lle ja keskittyy jatkossa rakentamiseen ja kiinteistöjen hallinnointiin.

Myytävä liiketoiminta käsittää kolme Hoitokoti Helmeä: 66 asiakaspaikkaisen Hoitokoti Helmi 1:n Joensuussa, 34 asiakaspaikkaisen Hoitokoti Helmi 2:n Joensuussa sekä 49 paikkaisen Hoitokoti Helmen Kiihtelysvaarassa. Kaikki hoitokodit tarjoavat tehostettua palveluasumista ikääntyneille. Hankinnan liikevaihto on noin 5,5 miljoonaa euroa ja henkilöstöä yhteensä 85. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”40 vuoden työ yrittäjänä riittäköön työurakseni. Mielenkiintoinen kappale sitä oli Hoitokoti Helmen kehittäminen varmasti yhdeksi Suomen kauneimmista ja parhaimmista hoitokodeista. Teimme työtä sydämellämme ja uskomme Esperin jatkavan samaa linjaa. Toivotamme Esperille onnea ja menestystä!” toteaa toimitusjohtaja Juha Mononen, Asennusliike J. Mononen Oy:stä.

”Esperi jatkaa kasvustrategiaansa suomalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Hoitokoti Helmi on hieno kohde meille, sillä Eija ja Juha Monosen arvot ovat yhteneväiset Esperin arvojen kanssa. Hoitokoti Helmen arjessa on näkynyt se asukkaiden kunnioitus, jota mekin kodeissamme vaalimme ja johon kannustamme. Asukkailla on päätäntävaltaa itseään koskeviin asioihin, oli kyseessä sitten oman huoneen sisustus tai se, milloin on sopiva hetki nauttia päiväkahvit. Tätä työtä on hyvä jatkaa”, kuvailee Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Rantakylän Hoitokoti Helmi 1:een on juuri valmistunut 6 uutta asuntoa. Asukastiedustelut: Kati Poutanen, 050 343 2088

Esperi tarjoaa koteja ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 4700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme yli 4 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 on yli 220 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, Esperi Care Oy, marja.aarnio-isohanni@esperi.fi, p. 0400 694 340
Toimitusjohtaja Juha Mononen, Asennusliike J Mononen Oy, juha.mononen@hoitokotihelmi.fi, p. 0500 271 087