Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Oulussa sijaitsevan Kaapontupa Oy:n koko osakekannan. Minna Varpainen ja Leila Ojantakanen myyvät vuodesta 2005 toimineen Kaapontupa Oy:n 12 asiakaspaikan hoitokodin mielenterveyskuntoutujille, jonka liikevaihto on noin 670 000 euroa ja henkilöstöä on yhteensä 13. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Minna ja Leila omistivat Kaapontuvan tasaosuuksin.

”Aikanaan kun aloitimme, teimme työtä suurella intohimolla saaden henkilökuntamme kanssa paljon hyvää aikaan. Esperi on hyvä valinta jatkamaan työtä suurempine rahkeineen. Esperin ja meidän arvot kohtasivat ja luottamus syntyi” ,kertoo Leila Ojantakanen, Kaapontupa Oy:stä

”Esperi jatkaa kasvustrategiaansa suomalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tämä yrityskauppa antaa meille hyvän jalansijan Oulussa ja sitä kautta katsomme myös mahdollisuuksia laajentaa liiketoimintaa alueella. Kiitokset Kaapontuvalle ansiokkaasta työstä paikallisen mielenterveystyön ja siihen liittyvän kuntoutuksen eteenpäin viemisessä. Tuomme mukaan nyt oman osaamisemme ja vahvan organisaatiomme tuen joka yhdistyneenä jo tehtyyn työhön antaa toivoaksemme apua tarvitseville lisää eväitä kuntoutumiseen”, kertoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Esperi tarjoaa koteja ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 4700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 on yli 220 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, Esperi Care Oy
marja.aarnio-isohanni@esperi.fi, p. 0400 694 340

Leila Ojantakanen, Kaapontupa Oy
leila.ojantakanen@kaapontupa.fi, p. 0400 524 160

Minna.Varpainen, Kaapontupa Oy
minna.varpainen@kaapontupa.fi, p. 040 537 0821