Coronaria Hoiva Oy on ostanut Suonenjoen Seudun Vanhustenkotiyhdistys ry:n liiketoiminnan. Kauppa sisältää kahden asumisyksikön palvelut Suonenjoen keskustassa. Coronaria tulee jatkossa tarjoamaan seudulla ikäihmisten palveluasumista, tuettua asumista ja kotihoitoa asukkailleen. Nykyinen henkilöstö siirtyy Coronarian palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Coronaria Hoiva Oy tuottaa valtakunnallisesti palveluasumista mm. ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelumme lähtee aina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, joiden pohjalta räätälöimme palveluiden kokonaisuuden. Olemme 100% suomalainen yritys ja työllistämme noin 1000 työntekijää.

Suonenjoen Seudun Vanhustenyhdistys ry on vuonna 1968 perustettu asumis- ja hoivapalveluita tuottava yhdistys, jonka toimitilat ovat Päivärinteen palvelutalo ja Putamon vanhustentalo. Päivärinteen palvelutalo tarjoaa palveluasumista 23 ikääntyneelle, pitkäaikaissairaalle ja vammaiselle sekä henkilöille, joilla on alentunut toimintakyky. Putamon vanhustentalo tarjoaa palveluasumista 33 ikäihmiselle.

Päivärinteen palvelutalo ja Putamon vanhustentalo tulee kaupan myötä osaksi Coronaria Kotikylä konseptia, jonka arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Palvelukodin nimet muuttuvat Coronaria Kotikylä Päivärinteeksi ja Coronaria Kotikylä Putamoksi. Liiketoimintakauppa ei vaikuta asiakkaiden palveluihin ja nykyiseen henkilöstöön. Kokenut henkilökunta jatkaa samoissa tehtävissä ja toimipaikoissa tarjoten jatkossakin laadukkaita palveluita.

”Olemme iloisia, että saamme jatkaa vanhustenkotiyhdistyksen perinteikästä toimintaa ja kehittää Suonenjoen seudun ikäihmisten palveluita tulevaisuudessakin. Suonenjoki tarjoaa hyvän ympäristön yritystoiminnalle ja yhteistyölle muiden toimijoiden kanssa. Toivotamme nykyisten asukkaiden lisäksi uudet asiakkaat tervetulleeksi toimintaamme” Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg toteaa.

”Coronaria tuo jatkuvuutta toiminnan kehittämiseen ja turvaamiseen. Ensimmäiset uudet ajatukset ovat olleet mielenkiintoisia ja tulevat tuomaan uusia palvelumuotoja Suonenjoen ikäihmisille.” kommentoi vanhustenkotiyhdistyksen toiminnanjohtaja Kirsi Frilander.

LISÄTIETOJA:

Arto Lamberg
Toimitusjohtaja, Coronaria Hoiva Oy
p. 050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi