Coronaria Hoiva Oy on ostanut hoivapalveluyritys Demik Oy:n koko osakekannan. Kauppa sisältää ikäihmisten asumisyksikön palvelut Iitin kunnan Kausalassa. Paikallisesti yksikkö tunnetaan paremmin Hoivakoti Iltatuulena. Iltatuuli valittiin v. 2016 Pohjois-Kymenlaakson yhteisökodiksi.

Keväällä 2018 toiminta laajenee, kun uusi 24 paikkainen hoivakoti valmistuu nykyisen hoivakodin viereen. Iltatuuli tulee jatkossa tarjoamaan seudulla monipuolisia palveluita: ikäihmisten palveluasumista ja kevyempiä asumismuotoja.

Coronaria Hoiva Oy tuottaa palveluasumista mm. ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelumme lähtee aina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, joiden pohjalta räätälöimme palveluiden kokonaisuuden. Olemme 100% suomalainen yritys ja työllistämme noin 1000 työntekijää.

Demik Oy on vuonna 2007 perustettu yhtiö, joka tarjoaa palveluasumista 16 ikääntyneelle ja muistisairaalle asukkaalle.

Hoivakoti Iltatuuli tulee kaupan myötä osaksi Coronaria Kotikylä konseptia, jonka arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Yhtiön nimi muuttuu Coronaria Iltatuuli Oy:ksi. Osakekauppa ei vaikuta asiakkaiden palveluihin eikä nykyiseen henkilöstöön. Kokenut henkilökunta jatkaa samoissa tehtävissä ja toimipaikassa tarjoten jatkossakin laadukkaita palveluita. Iltatuulessa työskentelee tällä hetkellä 13 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Uuden yksikön myötä henkilöstömäärä kasvaa n. 15 henkilöllä.

”Olemme iloisia, että saamme jatkaa Demik Oy:n perinteikästä toimintaa ja kehittää Iitin seudun ikäihmisten palveluita tulevaisuudessakin. Iitti tarjoaa hyvän ympäristön yritystoiminnalle ja yhteistyölle muiden toimijoiden kanssa. Toivotamme nykyisten asukkaiden lisäksi uudet asiakkaat tervetulleeksi toimintaamme”Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg toteaa.

”Coronaria tuo lisää resursseja ja osaamista toiminnan kehittämiseen. Näin takaamme asukkaillemme ja henkilöstöllemme turvatumman tulevaisuuden tällä vaativalla ja vastuullisella alalla. Jaamme Coronarian kanssa samanlaisen arvomaailman ja sen vuoksi voimme turvallisin mielin luottaa toiminnan jatkuvan laadukkaana ja jopa parempana tästä eteenpäin. Haluamme palvella asukkaitamme ja yhteistyötahojamme tulevaisuudessa entistä paremmin ja tämä ratkaisu mahdollistaa sen. Tavoitteena on myös luoda uusia palvelumuotoja Iittiläisille ikäihmisille.” kommentoi Demik Oy:n toimitusjohtaja Minna Pasila.

LISÄTIETOJA:

Arto Lamberg
Toimitusjohtaja, Coronaria Hoiva Oy
p. 050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi