Terveystalo on 8.11. allekirjoitetulla sopimuksella sopinut Hämeenlinnassa ja Turengissa toimivan Hammas Jaarli Oy:n liiketoiminnan hankkimisesta. Yrityksen henkilöstö siirtyy Terveystalolle ns. vanhoina työntekijöinä ja siirtyvä liiketoiminta jatkuu entisissä tiloissa.

Vuonna 2011 perustetussa hammaslääkärikeskus Hammas Jaarlissa työskentelee hammaslääkäreitä ja erikoishammaslääkäreitä, suu- ja leukakirurgi, suuhygienistejä ja hammashoitajia sekä välinehuoltajia, yhteensä 16 henkilöä. Yrityksen liikevaihto tilikaudella 2016 oli noin 1,2 miljoonaa euroa. Hammas Jaarli toimii Hämeenlinnassa (osoite: Hallituskatu 18 A 5) ja Turengissa (osoite: Tohvelantie 9 K 22). Toiminta jatkuu nykyisissä tiloissa.

Terveystalolla on Hämeenlinnassa ennestään hammaslääkärikeskus, joka jatkaa toimintaansa. Erikoishammashoitola Bitewell Oy siirtyi osaksi Terveystaloa vuoden 2016 alussa.

− Terveystalon palvelutarjonta laajentui suunterveyden palveluihin kesällä 2015. Hampaiden hoito on osa kokonaisvaltaista hoitoketjua, ja suunterveydellä ja suuhygienialla on merkittävä yhteys sairauksien ennaltaehkäisyyn. Terveystalon tutkimusten mukaan moni asiakkaista haluaa keskittää perheen terveyspalvelut yhteen paikkaan. Lisäksi sekä työnantajat että työntekijät ovat toivoneet hammaslääkäripalveluita työterveyteen, Terveystalon suunterveyden liiketoimintajohtaja Petri Keksi sanoo.

− Viimeisen kahden vuoden aikana Terveystalo on ostanut ja perustanut hammaslääkärikeskuksia eri puolille Suomea ja toimii kaupan jälkeen jo 20 yksikössä. Tavoitteena on jatkossa edelleen kasvattaa suunterveyden yksiköiden verkostoamme, Keksi jatkaa.

− Toivotamme Hammas Jaarlin osaavan henkilöstön ja ammatinharjoittajat lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Yrityksen palvelutarjonta täydentää hyvin palvelujamme Hämeenlinnassa. Tavoitteenamme on olla halutuin työntekopaikka terveydenhuollon osaajille ja uskomme, että henkilöstön tyytyväisyys näkyy myös asiakkaillemme parempana hoitona sekä palvelukokemuksena. Työntekijöidemme ja asiakkaidemme arvostuksesta kertovat kärkisijat myös useissa tutkimuksissa. Terveystalo on mm. valittu Suomen arvostetuimmaksi lääkäriasemaksi 2016−2017, Keksi toteaa.

Markku Ruusunen toimii vastaavana hammaslääkärinä Terveystaloon kuuluvissa hammaslääkärikeskus Hammas Jaarlissa (Hämeenlinna ja Turenki) ja sekä Erikoishammashoitola Bitewell Oy:ssä.

Lisätietoja:
Terveystalo, Petri Keksi, liiketoimintajohtaja, suunterveyden palvelut, puh. 040 730 8188
Hammas Jaarli, Timo Kauranen, puh. 040 455 3707