Kutsumme aamuun laaja-alaisesti eri alojen yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita kuulemaan ja keskustelemaan hyvinvointialan tulevaisuudesta. Miten sote –uudistus etenee? Miten yritysten kannattaa alkaa valmistautua muutoksiin? Voiko Hämeenlinnasta löytyä sinun liiketoimintaasi vahvistavia kumppaneita? Tule tapaamaan hyvinvointialan yrittäjiä ja kehittäjiä.

Tervetuloa terveyspalveluyritykset, ikäihmisten-, lasten-, nuorten- ja vammaisten asumispalveluyritykset, sosiaalipalveluyritykset, työllistämispalveluyritykset, lasten- ja nuorten palveluja tarjoavat yritykset, hyvinvointipalveluyritykset (kuntosalit, fysioterapeutit, hierojat, personal trainerit, mentaali- ja fyysinen hyvinvointi, digiratkaisuja sote- ja hyvinvointiyrityksille tarjoavat yritykset, oppilaitokset, start upit sekä kaikki yritykset, jotka näkevät oman toimintansa voivan tuoda lisäarvoa osana asukkaiden sosiaali- ja terveydenhoitoa.

Tapahtumapaikka: Innopark, Vankanlähde 7, 13100 Hämeenlinna

OHJELMA KE 22.11.
8.00-8:20 Tervetuloa – ilmoittautuminen ja Brella –speed matching –tapaamisia. Hämeenlinnan kaupunki tarjoaa aamukahvit.
8:20-8:30 Ajankohtaiskatsaus SOTE –uudistuksen etenemisestä palveluntuottajien näkökulmasta, Haake Niina, Hml:n kaupunki, kehittämispäällikkö.
8:35-8:50 Miten Sitran Soteuttamot voivat auttaa hyvinvointialasta kiinnostuneita toimijoita? Eerola Elina, Sitra, projektikoordinaattori.
9:00-10:30 Yritykset tapaavat toisiaan etukäteen Brellan kautta sopimissaan 10 min. tapaamisissa
10:00-10:30 Verkostojen vahvistamisen ja yrityksen kassavirran kasvattamisen yhtälöä ratkomassa. Ahlman Satu.

Ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/soteuttamohml
Ilmoittauduttuasi saat linkin Brella -sovellukseen ja pääset mukaan verkostoitumisfoorumille sopimaan tapaamisia.

Lisätietoja:
Elina Eerola, SITRA, p. 0294 618258
Pia Niemikotka, Linnan Kehitys, p. 040-868 2087,
Niina Haake, Hämeenlinnan kaupunki, p. 040 8696436

Soteuttamo on Sitran ja kuntatoimijoiden fasilitoima sosiaali- ja terveysalanuudistamisen ja verkostojen kehittämisen työkalupakki. Soteuttamoja järjestetään ympäri maata ja tilaisuuksissa on käytössä Brella –työkalu osallistujien esittelemiseksi ja tapaamisten sopimiseksi.