Päivähoitoyhtiö Ipanala Oy on ostanut Päiväkoti TuohiKontin liiketoiminnan. TuohiKontin päiväkotien ja metsäryhmien toiminta jatkuu joulukuussa ennallaan maustettuna Ipanalan arvoilla ja ominaispiirteillä. Ti-Ti Nalle tallusteleekin jatkossa myös TuohiKontin päiväkoteihin.

”Olemme iloisia, että pääsemme jatkamaan Päiväkoti TuohiKontin laadukasta liiketoimintaa ja edelleen kehittämään päivähoitoa yhdessä henkilökunnan, lasten ja heidän vanhempiensa kanssa. Ti-Ti Nalle perhekin pääsee vahvasti lasten päivähoidon pariin myös kotitanhuvillaan”, kertoo Ipanala Oy:n toimitusjohtaja Ville Tommola.

”Olen erittäin onnellinen, että löysin työlleni jatkajan, joka toteuttaa päivähoidossa samoja arvoja, mitä TuohiKontissa on noudatettu!”, toteaa TuohiKontin perustaja Anne Auramo. ”Uskon vahvasti, että Ipanala pystyy tuottamaan laadukasta päivähoitoa ja entisestään monipuolistamaan TuohiKontin päivähoitotoimintaa.”

Lisätietoja:
Ville Tommola, toimitusjohtaja, Ipanala Oy
puh. 044 5646 787 tai ville.tommola@ipanala.fi
www.ipanala.fi

Anne Auramo, johtaja, Päiväkoti TuohiKontti
puh. 040 522 7806 tai anne@tuohikontti.fi
www.tuohikontti.fi

Päiväkoti TuohiKontti on tarjonnut lasten päivähoitoa Ikaalisissa ja Jämijärvellä. TuohiKontilla on lisäksi metsähoitoryhmät Ikaalisissa ja Ylöjärvellä sekä koululaisten iltapäivätoimintaa Tampereen keskustassa.

Ipanala Oy on tamperelainen laatupäiväkoteihin erikoistunut toimija, joka on laajentunut Nokialle ja Lahteen. Ipanala-päiväkodit tuottavat päivähoitoa korkeammalla palveluprofiililla, jonka pääsisältönä on liikunnan ja musiikin kautta monipuolisesti painottuva, perhelähtöinen, laadukas ja kehityksellinen lasten päivähoito. Ipanala on pilotoinut jo useita merkittäviä kehityshankkeita ja on ainoa täysin laatusertifioitu päiväkotiketju Suomessa.