Coronarian hoivapalvelut yltävät nyt Uudellemaalle.

Oululainen Coronaria Hoiva Oy on ostanut ikäihmisten tehostettua palveluasumista Keravalla ja Riihimäellä tuottavan Hämeen Hoivakodit ja Kuntoutus Oy:n. Kaupan myötä Coronarian asumis- ja hoivapalvelut yltävät Uudellemaalle.

Hämeen Hoivakodit ja Kuntoutus Oy on perustettu vuonna 2009. Sillä on 30 asiakaspaikkaa Riihimäellä ja kahdeksan Keravalla. Yhtiön on määrä avata uusi 14-paikkainen palveluyksikkö Keravalle kesällä 2018. Yhtiön palveluksessa on 35-38 työntekijää erilaisissa työsuhteissa. Coronarian tavoitteena on edelleen laajentaa toimintaa Uudellamaalla. Yhtiön toiminnassa jatkaa edellisistä omistajista yksikön päällikkönä Taru Sarjovaara.

Hämeen Hoivakodit ja Kuntoutus Oy:n asiakkaat tulevat lähinnä Uudenmaan ja Hämeen kunnista. Se tarjoaa yksiköissään hoivapalveluita kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

”Hämeen hoivakodit on hyvin hoidettu yritys. Se sopii erinomaisesti Coronarian arvoihin ja strategisiin tavoitteisiin. Uskomme voivamme edelleen kehittää sen toimintaa”, sanoo Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg.

LISÄTIETOJA:

Arto Lamberg
Toimitusjohtaja, Coronaria Hoiva Oy
p. 050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi