Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy on ostanut psykologi- ja työelämän palveluja tuottavan Tietotaito Group Suomi Oy:n, jonka liikevaihto on noin 2,8 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on toimintaa Joensuussa, Kuopiossa, Varkaudessa, Iisalmessa, Jyväskylässä ja Helsingissä.

Kaupan myötä Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy kasvaa Suomen suurimmaksi psykologipalveluita tarjoavaksi yritykseksi. Coronaria Kuntoutuspalveluilla on toimipisteitä Kittilästä Helsinkiin, joista psykologipalveluita tarjoavia toimipisteitä sillä on ennestään mm. Espoossa, Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Porissa ja Oulussa. Coronarian tavoitteena on ulottaa palvelut valtakunnallisiksi.

”Meillä pitäisi lähivuosina olla valmius tuottaa maakunnille laajojakin kuntoutuksen ja muiden terveyspalveluiden kokonaisuuksia. Tavoitteenamme on tarjota kaikissa toimipisteissämme läpi Suomen myös psykologipalveluja. Panostamme jatkossa myös terveydenhuollon asiantuntijoiden toteuttamaan yritysten ja yhteisöjen työelämää tukeviin palveluihin.”, sanoo Coronaria Kuntoutuspalveluiden toimitusjohtaja Anu Karinen.

”Coronarian laaja verkosto mahdollistaa Tietotaidon toiminnan kasvun valtakunnalliseksi toimijaksi, jota kohti olemme jo kulkeneetkin määrätietoisesti. Olemme nyt löytäneet yhteistyökumppanin, joka jakaa kanssamme samat arvot. Haluamme kehittää palveluita ja uusia toimintamalleja yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja tuoda palvelut lähelle asiakasta. Hyvän asiakaspalvelun takaamiseksi henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on meille keskeistä.”, toteavat Tietotaidon osakkaat.

Tietotaito Groupin omistajat jäävät työskentelemään Coronarian palvelukseen. Yrityskaupan jälkeen psykologipalveluita Coronariassa tarjoaa yli 70 alan ammattilaista.

Lisätietoja

Anu Karinen
Toimitusjohtaja
Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
040-5076263, anu.karinen@coronaria.fi

Tietotaidon osakkaista lisätietoja antavat

Pirkko-Liisa Hyttinen / Joensuu p. 050 367 5177, pirkko-liisa.hyttinen@tietotaitogroup.fi
Pirkko Hänninen / Kuopio p. 050 320 4766, pirkko.hanninen@tietotaitogroup.fi
Päivi Poutiainen / Iisalmi p. 050 512 4828, paivi.poutiainen@tietotaitogroup.fi