Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla Hoivakoti Aamurusko Oy:n koko osakekannan omistukseensa. Nina Kyöstilä ja Teija Krohns myyvät Iitissä toimivan 9-paikkaisen hoivakodin Esperille. Hoivakoti Aamurusko tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikäihmisille. Yrityksen liikevaihto on 400 000 euroa ja yrityksessä työskentelee 10 henkilöä. Ennen kauppaa Nina Kyöstilä omisti 60 prosenttia ja Teija Krohns 40 prosenttia yrityksen osakkeista.

”Esperi Care Oy oli meille luonnollinen valinta. He omaavat saman arvopohjan jolle mekin olemme toimintamme rakentaneet. Kiitämme omaisia, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita yhteisistä vuosista. Voimme turvallisin mielin luovuttaa toiminnan valtakunnalliselle toimijalle”, toteaa yrityksen perustaja Nina Kyöstilä.

”Voimakas kasvumme jatkuu myös tänä vuonna. Olemme iloisia voidessamme jatkaa yrittäjän elämäntyötä, säilyttää Aamuruskon yhteisön sekä turvata asukkaille laadukkaan asumispalvelutarjonnan myös tulevaisuudessa”, kertoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Lisätiedot:
Esperi Care, toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, puh. 0400 694 340, marja.aarnio-isohanni@esperi.fi
Hoivakoti Aamurusko Oy, toimitusjohtaja Nina Kyöstilä, puh. 040 746 8235​​​​​​​, kymenkotihoito@gmail.com​​​​​​​