Pihlajalinna ostaa Linnan Klinikka Oy:n koko osakekannan nykyisiltä omistajilta, kauppa astuu voimaan 2.2.2018. Linnan Klinikasta tulee osa Pihlajalinnan lääkärikeskusketjua. Linnan Klinikan johto, henkilöstö ja ammatinharjoittajat jatkavat yhteenliittymisen jälkeen Pihlajalinnan palveluksessa.

Linnan Klinikan ostolla Pihlajalinna toteuttaa suunnitelmaansa laajentua valtakunnallisesti ennen sote-uudistuksen alkua. Linnan Klinikan lääkärikeskukset ja sairaala tukevat myös Pihlajalinnan nykyistä toimintaa alueella. Pihlajalinna laajentaa terveyspalvelujen tuotantoa Hattulan kunnassa kevään 2018 aikana.

Olen aidosti iloinen tästä yhteenliittymisestä joka parantaa toimintaedellytyksiämme tässä muuttuvassa markkinakentässä. Pihlajalinna on yksi suomen suurimmista sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajista. Pihlajalinna on kotimaisessa omistuksessa ja maksaa veronsa Suomeen. Pihlajalinnan pääkonttori sijaitsee Tampereella ja heidän palveluksessaan on noin 4500 työntekijää.

Tiina Halinen, toimitusjohtaja
Linnan Klinikka Oy