Coronaria Terameri Oy on ostanut Raahessa ja sen lähialueille fysioterapiapalveluja tarjoavan Kuntoutuskeskus Special Oy:ltä fysioterapialiiketoiminnan. Coronaria Terameri tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti. Liiketoimintakaupan myötä yritys vahvistaa kuntoutuspalveluvalikoimaansa Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Kuntoutuskeskus Special Oy:n omistajat Matti ja Liisa Matikainen jäävät eläkkeelle. Specialin liiketoiminta siirtyy Coronaria Teramerelle 1.2.2018 alkaen. Liiketoimintakaupassa Kuntoutuskeskus Specialin asiakassuhteet ja henkilöstö siirtyvät Coronaria Teramerelle.

”Meillä työskentelee tällä hetkellä Raahen alueella jo puhe- ja toimintaterapeutteja. Liiketoimintakaupan myötä pystymme tarjoamaan aikaisempaa monipuolisempia kuntoutuspalveluja asiakkaillemme”, kertoo Coronaria Kuntoutuspalveluiden toimitusjohtaja Anu Karinen.

”Olemme toimineet yrittäjinä jo 40 vuoden ajan. Eläkkeelle jäädessämme halusimme, että yrityksen työntekijät saavat jatkaa työtään uudessa turvallisessa yrityksessä ja asiakkaamme saavat jatkossakin hyvää palvelua. Uskomme, että Coronarian moniammatillisesta kuntoutuspalveluosaamisesta hyötyvät niin työntekijät kuin yrityksen asiakkaatkin”, toteavat Matti ja Liisa Matikainen.

Coronaria Terameri on Coronaria Kuntoutuspalvelujen omistama yhtiö.

LISÄTIETOJA

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen, toimitusjohtaja
anu.karinen@coronaria.fi
p. 040 507 6263

Kuntoutuskeskus Special Oy
Matti Matikainen p. 040 824 8218