Coronaria Hoiva Oy on ostanut päihdeasiakkaille kuntouttavaa päihdehoitoa Naantalissa tuottavan Rehappi Oy:n. Kaupan myötä Coronarian päihdehoitopalvelut laajenevat Varsinais-Suomeen.

Rehappi Oy on vuonna 2011 perustettu yhtiö, joka hoitaa päihdeasiakkaita Minnesota-mallilla Naantalissa. Jatkohoitoa tarjoavia sivupisteitä on 13, ja niitä on muun muassa Helsingissä, Turussa, Porissa, Tampereella ja Oulussa. Asiakaspaikkoja Naantalissa on 25, ja yhtiöllä on 11 työntekijää.

”Rehapin toiminta on vaikuttavuudeltaan todella hyvällä tasolla ja asiakkaiden tyytyväisyys korkealla. Yhtiön toiminta sopii hyvin Coronarian nykyiseen toimintaan, jossa meillä on pitkä kokemus päihdeasiakkaiden kuntoutuksesta”, Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg toteaa.

Nykyiset omistajat jatkavat toiminnassa mukana kaupan jälkeen. Tavoitteena on luoda uusia toimipaikkoja lähivuosina ja näin kasvattaa edelleen Coronarian päihdehoitopalveluja.

Coronaria Hoiva Oy tuottaa palveluasumista mm. ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelumme lähtee aina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, joiden pohjalta räätälöimme palveluiden kokonaisuuden. Olemme 100% suomalainen yritys ja työllistämme noin 1000 työntekijää.

Lisätietoja:

CORONARIA HOIVA OY

Arto Lamberg
Toimitusjohtaja
050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi