CORONARIAN FYSIOTERAPIAPALVELUT LAAJENEVAT UUTEENKAUPUNKIIN

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Contextia Oy on ostanut Uudessakaupungissa toimivan Vakka-Suomen Fysiokulman liiketoiminnan. Coronaria Contextia tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti. Liiketoimintakaupan myötä yritys vahvistaa kuntoutuspalveluvalikoimaansa Varsinais-Suomessa.

Vakka-Suomen Fysiokulman liiketoiminta siirtyy Coronaria Contextialle 1.3.2018 alkaen. Vakka-Suomen Fysiokulman omistaja Leena Blinnikka jatkaa yrityksessä ennen eläkkeelle jäämistään. Liiketoimintakaupassa Vakka-Suomen Fysiokulman henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Coronaria Contextialle kuten myös asiakassuhteet. Yhtiön nimeksi tulee Coronaria Vakka-Suomi, ja muuten toiminta jatkuu entisellään.

”Coronaria Kuntoutuspalvelut haluaa laajentaa palvelutarjontaa Varsinais-Suomen alueella ja haluamme täydentää meidän fysioterapiaosaamistamme. Aiomme lisäksi laajentaa puheterapia-, toimintaterapia- ja psykologipalveluihin tässä yksikössä”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden toimitusjohtaja Anu Karinen perustelee liiketoimintaostoa.

Vakka-Suomen Fysiokulman omistaja Leena Blinnikka kertoo suunnitelleensa yrityksensä myymistä vuoden verran, ja on iloinen, että Coronaria Contextia löytyi ostajaksi. Blinnikalle on tärkeää uuden omistajan kotimaisuus, ja hän kehuu yhteistyön olleen Coronarian kanssa ystävällistä sekä nopeaa.

”Olen koko yrityshistoriani ajan pitänyt tärkeänä, että yrityksessäni tehdään niin korkeatasoista fysioterapiaa kuin mahdollista. Mielestäni Coronaria edustaa samaa ajattelutapaa. Jos olisin nuorempi, olisin halunnut kehittää eri ammattialojen yhteistyötä saamalla saman katon alle toimintaterapiaa, puheterapiaa ja vaikka neuropsykologin vastaanoton. Oma työpanos on mennyt suurimmaksi osaksi asiakastyöhön ja yrityksen kehittäminen on jäänyt jalkoihin, mutta uusien tuulien puhaltaessa laajentuminen saattaa Coronarian toimesta toteutua. Täällä Uudessakaupungissa sitä tarvitaan”, kertoo Leena Blinnikka.

Lisätietoja:

CORONARIA KUNTOUTUSPALVELUT OY

Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 5076263
anu.karinen@coronaria.fi

VAKKA-SUOMEN FYSIOKULMA OY

Leena Blinnikka
Yrittäjä
050 0745099
leena.blinnikka@vakkasuomenfysiokulma.fi