Coronaria Hoiva Oy on ostanut 3.4.2018 allekirjoitetulla kaupalla Ryhmäkoti Wilhelmiina Oy:n osakekannan. Kaupalla Coronaria Hoiva vahvistaa toimintaansa Päijät-Hämeessä. Coronarialla on jo ennestään Päijät-Hämeessä kolme ikäihmisten Kotikylä -palvelukotia.

Wilhelmiina Oy on vuonna 2007 perustettu yhtiö, joka tuottaa kehitysvammaisten 24/7 asumispalveluita ja päivätoimintaa Hollolassa. Yhtiön asiakkaat tulevat pääasiallisesti Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymästä, Espoosta ja Riihimäeltä. Nykyinen omistaja jatkaa tiiviisti toiminnassa yksikön vetäjänä.

”Päijät-Häme on positiivista seutua kehittää palvelutuotantoa yhteistyössä asiakkaiden ja kuntayhtymän kanssa. Kaupan kohteena oleva Ryhmäkoti Wilhelmiina Oy on laadukas ja hyvämaineinen kehitysvammaisten koti. Edellisten omistajien laadukasta työtä on hyvä jatkaa myös tulevaisuudessa”, Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg toteaa.

Coronaria Hoiva Oy tuottaa palveluasumista muun muassa ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelumme lähtee aina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, joiden pohjalta räätälöimme palveluiden kokonaisuuden. Olemme 100% suomalainen yritys ja työllistämme noin 1000 työntekijää.

LISÄTIETOJA:

Coronaria Hoiva Oy
Arto Lamberg
Toimitusjohtaja
050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi