Sosiaali- ja terveyspolitiikan päivät

Aika: 25.-26.4.2018
Paikka: Säätytalo, Snellmaninkatu 9-11, Helsinki

Sosiaali- ja terveyspolitiikan päivät on avoin keskustelu- ja vaikuttamisfoorumi, jossa osallistujille tarjoutuu merkittävä tilaisuus yhteiseen keskusteluun keskeisten päättäjien ja asiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuus tarjoaa ajankohtaista tietoa sosiaali- ja terveyspolitiikan keskeisistä kysymyksistä ja haasteista. Ohjelmassa käsitellään eriarvoisuuden kaventamista, sosiaaliturvan uudistamista, järjestöjen palvelutuotantoa tulevaisuudessa sekä maakuntauudistuksen etenemistä.

Tapahtuma on suunnattu valtakunnallisille ja alueellisille sosiaali- ja terveysjärjestöille, päättäjille ja muilla alan toimijoille. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön kanssa.

Satu Ahlman puhuu keskiviikkoiltapäivän Järjestöjen palvelutuotanto – kuihtuva vai uusiutuva luonnonvara -teemassa otsikolla ”Kuollako vai kukoistaa – Mitä sote-järjestöjen pitää tehdä pärjätäkseen tulevilla markkinoilla?”. Puheenvuoroa kommentoivat Petri Pohjonen, pääjohtaja, Invalidiliitto ry ja Susanna Kallama, elinkeinoasioiden päällikkö, Suomen Yrittäjät.

Lisätietoa: Sosiaali-ja-terveyspolitiikan päivät 2018