Esperi Care Oy on ostanut Tampereella toimivan hoivapalveluita tarjoavan Palvelutähti Oy:n. Palvelutähden asumispalvelut kattavat 40 asukaspaikkaa ja yhtiön liikevaihto on noin 1,7 miljoonaa euroa. Työntekijät siirtyvät Esperille vanhoina työntekijöinä.

”Olemme iloisia voidessamme luottaa tamperelaiset kotimme osaaviin käsiin. Voimme kaupan myötä paremmin keskittyä muihin liiketoimintoihimme”, kertoo Pasi Kohtala, Arjessa Oy:n toimitusjohtaja.

Palvelutähti Oy oli osa Nordic Senior Services Oy:tä, joka puolestaan on osa Arjessa Oy:tä. Arjessa luopui asumispalvelu- ja kotihoitotoiminnastaan Tampereella. Palvelut käsittävät kolme tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille tarjoavaa hoivakotia, Suvantopuiston Hoivahotellin sekä Marian ja Frans Emilin Ryhmäkodit sekä arjen tukipalveluita tarjoavan Kotihoito Tammerin.

”Palvelutähden yksiköt sopivat hyvin palveluvalikoimaamme ja olemme iloisia päästessämme jatkamaan sekä kehittämään toimintaa. Nyt voimme palvella alueen asiakkaita entistäkin paremmin”, kertoo Esperin aluejohtaja Pia Panhelainen.

Lisätietoja:

Aluejohtaja Pia Panhelainen, Esperi Care Oy, pia.panhelainen@esperi.fi, p. 040 716 8349
Toimitusjohtaja Pasi Kohtala, Arjessa Oy, pasi.kohtala@arjessa.fi, p. 050 57 19 112