Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Joroisissa toimivan Hoivakoti Juventus Oy:n koko osakekannan. Antton Boman ja Saidi Backman myyvät vanhempiensa vuonna 2012 perustaman yhtiön, jonka toiminta käsittää 18 asukaspaikkaa ikääntyneille tarjoavan hoivakoti Juventuksen Joroisilla.

Yhtiön liikevaihto on noin 800 tuhatta euroa ja henkilöstöä on yhteensä 23. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Ennen kauppaa Antton ja Saidi omistivat yhtiön suoraan sekä kuolinpesien kautta yhteensä tasaosuuksin.

”Vanhempiemme tekemä kova työ sai arvoisensa jatkajan. Hienoa, että saimme turvattua sekä hoivakodin toiminnan jatkumisen että työpaikat”, kuvailee Antton Boman, Hoivakoti Juventuksen toimitusjohtaja.

Ostettu yhtiö palvelee Joroisten, Varkauden ja Pieksämäen alueen asiakkaita. Esperillä on entuudestaan Pieksämäellä kehitysvammaisten hoitokoti Kotipesä sekä ikääntyneiden hoivakoti Kontiola. Hankittu yhtiö laajentaa Esperin palveluverkon kattavuutta.

”Kiitän yrittäjiä luottamuksesta meihin. Toiminnan jatkamisen lisäksi tulevaa toiminnan kehittämistä tullaan tekemään yhdessä henkilöstön kanssa. Tämän yrityskaupan myötä voimme myös tarjota palveluitamme laajemmin Etelä-Savon alueella”, kertoo Esperin aluejohtaja Pia Panhelainen.

Lisätietoja:

Johtaja, yritysostot, Sebastian Knight, Esperi Care Oy, sebastian.knight@esperi.fi, p. 040 708 7728
Toimitusjohtaja Antton Boman, Hoivakoti Juventus Oy, antton.boman@juventus.fi, p. 040 594 2599