Järvenpäässä toimiva lasten ja nuorten toimintaterapia palveluita tarjoava Järvenpään terapiakeskus siirtyi osaksi Fysios-ketjua 1.8.2018 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 68 toimipistettä 32:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo lähes 400 alan ammattilaista.

Tmi toimintaterapia Saara Himanen on aloittanut toimintansa vuonna 2006 Järvenpäässä. Vuonna 2016 yritysmuoto vaihdettiin osakeyhtiöksi ja nimi muuttui Järvenpään terapiakeskus Oy:ksi  Yritys ollut alusta asti erikoistunut lasten neurologiseen toimintaterapiaan.Erityisesti dyspraktiset lapset (motorisen ohjailun vaikeus) , ADD  ja ADHD lapset ja nuoret ovat Saara Himasen erityisosaamista.

Saara kommentoi:

“Liiketoimintakaupan myötä olemme 1.8.2018 alkaen Fysios Järvenpää ja näin ollen saamme kunnian olla osana Suomen suurinta fysioterapiayritystä.

Halusin myydä liiketoimintani Fysios Oy:lle tietäen pääsevämme osaksi vahvaa moniammatillista yritystä, jossa pystytään toimimaan optimaalisimmalla tavalla asiakkaan parhaaksi. Tällä hetkellä toimipisteessämme työskentelee allekirjoittaneen lisäksi toimintaterapeutti Heidi Sivinen. Odotamme Heidin kanssa innolla tulevaa syksyä ja pääsyä osaksi moniammatillista tiimiä.

”Yhteistyö on voimaa!”

Fysioksen Heikki Tiitinen kommentti:

“Loistavaa saada Fysioksen lisää lasten ja nuorten toimintaterapia osaamista.”

Yhteystiedot:

Saara Himanen, Järvenpään terpiakeskus p. 044 045 9999

Heikki Tiitinen, Fysios, p. 040 064 8663