CORONARIAN HOIVAPALVELUT KASVAVAT POHJANMAALLA, ETELÄ-POHJANMAALLA JA ETELÄ-SAVOSSA.

Oululainen Coronaria Hoiva Oy on ostanut 31.8.2018 allekirjoitetuilla kaupoilla Hoitokoti Annan ja Aatun sekä Lakeuden Pojat Oy:n tytäryhtiöt Karttusenranta Oy:n ja Kyrönmaan Palvelukoti Oy:n. Osakeyhtiökaupoilla Coronaria Hoiva laajentaa toimintaansa Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Etelä-Savossa.

Hoitokoti Anna ja Aatu on kolmen sairaanhoitajan vuonna 2002 perustama yhtiö, joka tarjoaa ikäihmisten tehostettua palveluasumista. Putikon kyläkeskuksessa lähellä Punkaharjua sijaitsevassa hoitokodissa on 21 asiakaspaikkaa ja 15 työntekijää. Edelliset omistajat jatkavat työskentelyään yhtiössä. Asiakkaat tulevat pääasiallisesti lähialueelta, mutta asiakkaita on koko Savonlinnan alueelta.

Lapualla sijaitseva Karttusenranta on perustettu vuonna 2004, ja siellä on 17 asiakaspaikkaa sekä kuusi työntekijää. Tervajoella sijaitseva Kyrönmaan Palvelukoti on perustettu vuonna 1999, siellä on 15 asiakaspaikkaa ja neljä työntekijää. Yhtiöt tuottavat mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita, ja niiden asiakkaat tulevat pääasiallisesti ympäristökunnista.

”Molemmat asumispalveluita tarjoavat yhtiöt sopivat erinomaisesti Coronarian palvelukokonaisuuteen ja tukevat hyvin yhtiön strategiaa. Kaupan myötä saamme erinomaiset ja maineeltaan hyvät yhtiöt osaksi toimintaamme”, kertoo Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg.

Coronaria Hoiva tuottaa asumis- ja hoivapalveluita muun muassa ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

LISÄTIETOJA:

Coronaria Hoiva Oy
Arto Lamberg
Toimitusjohtaja
050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi