Terveystalo on 31.10. allekirjoitetulla sopimuksella ostamassa Puistosairaalan Silmälääkärit Oy:n (”Puistosairaala”) ja Jyväskylän Silmätutkimuslaboratorio Oy:n (”Laboratorio”) (yhdessä ”Konserni”) toiminnan. Yhtiöiden työntekijät siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu entisissä tiloissa.

Konserni on yksityinen silmälääkäripalvelujen tarjoaja. Yrityksessä työskentelee 12 silmälääkäriä ja 5 työsuhteista työntekijää ja konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 0,4 miljoonaa euroa.

”Kaupassa konsernin liiketoiminta siirtyy osaksi valtakunnallista Terveystaloa, joka tarjoaa korkeatasoisia silmälääkäripalveluja osana kokonaisvaltaista terveydenhuollon hoitoketjua. Terveystalo saa kaupassa sairaalatasoiset, laadukkaat yritykset, joilla on 56 vuoden historia Keski-Suomen johtavana silmäpalvelujen tarjoajana. Terveystalolla on mahdollisuudet investoida sekä henkilöstön osaamisen että asiakaslähtöisen palvelun kehittämiseen. Terveystalon panostukset laatuun ja vaikuttavuuteen on tehnyt meihin vaikutuksen. Hoidon korkea laatu on tärkeää kaikessa toiminnassa sekä meille että Terveystalolle”, sanoo toimitusjohtaja Timo Kalima Puistosairaalan Silmälääkärit Oy:stä.

”Toivotamme Puistosairaalan ja Jyväskylän Silmätutkimuslaboratorion osaavan henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Yhtiöiden palvelut täydentävät hyvin palvelutarjontaamme Jyväskylän seudulla”, toteaa Terveystalon Keskisen Suomen aluejohtaja Anu Väänänen.


Lisätietoja:
Terveystalo, aluejohtaja Keskinen Suomi, Anu Väänänen, puh. 0400 470 894