Esperi Care on ostanut Sastamalassa Mouhijärvellä toimivan hoivakoti Iltalakoti Oy:n koko osakekannan. Lähes parikymmentä vuotta Iltalakodin toimintaa pyörittänyt Sirpa Salminen on kiitollinen näinä vuosina tehdystä tärkeästä työstä.

– Olen kiitollinen asukkaille ja henkilöstölle näistä 19 vuodesta, kun olen saanut tehdä tätä työtä. Kiitän heitä sydämellisesti tästä ajasta. Olen myös tyytyväinen, että löysimme luotettavan kumppanin jatkamaan toimintaa, yrittäjä Sirpa Salminen sanoo.

Yrityskaupassa henkilöstö, 14 työntekijää, siirtyy Esperille vanhoina työntekijöinä. Iltalakoti tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista 25 ikäihmiselle.

– Mouhijärven Iltalakodissa on tehty erittäin tärkeää ja lämminhenkistä työtä. Olemme oikein tyytyväisiä, että Sirpa valitsi meidät elämäntyönsä jatkajaksi. Näemme tässä hyvät lähtökohdat jatkaa toimintaa ja kehittää sitä edelleen. Tutkimme mahdollisuuksia toiminnan laajentamiseen alueella. Toivotamme asiakkaat ja henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi, Esperin aluejohtaja Pia Panhelainen summaa.

Lisätietoja:

Pia Panhelainen, aluejohtaja, Esperi Care Oy, pia.panhelainen@esperi.fi, p 040 716 8349
Sebastian Knight, johtaja, yritysostot, Esperi Care Oy, sebastian.knight@esperi.fi, p. 040 708 7728