Neljä suomalaista hammaslaboratoriota on yhdistynyt uudeksi ketjuksi, joka aloitti toimintansa Loisto Laboratoriot nimisenä yhtiönä vuoden 2019 alussa. Ketju syntyi kun Hammas Hohde -konserniin kuuluva Loisto Laboratoriot toteutti kolme yritysjärjestelyä

Loisto Laboratoriot on Suomen johtava hammaslaboratorioketju, joka syntyi neljän arvostetun hammaslaboratorion yhdistyessä joulukuussa 2018. Kokonaisuuden muodostavat Hammas Hohteen laboratorio Kuopiossa, Hammaslaboratorio Harri Loukonen Turussa sekä Hammaslaboratorio Kalle Salonen ja Hammaslaboratorio Dentrio Tampereella. Kunkin yrityksen johto ja henkilöstö jatkavat yksiköidensä ja Loisto Laboratoriot -ketjun kehittämistä entistä laajempia resursseja ja yhteistyömahdollisuuksia hyödyntäen.

Loisto Laboratorioiden toimintaa ohjaavia arvoja ovat asiakkaan arvostaminen, kotimaisuus sekä huippuosaaminen. Ketjuun kuuluvia hammaslaboratorioita yhdistää hammasteknikoiden ammattitaito, kotimaiset laatutuotteet, jatkuva kouluttautuminen sekä uusimman teknologian hyödyntäminen. Vahvuuksiensa avulla yhtiö toimii alan edelläkävijänä, tarjoten asiakkailleen laadukkaan lopputuloksen sekä yksilöllisen palvelun, ja henkilöstölleen innostavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Yhtiön kehittämisessä avainrooleissa ovat hammasteknikot.

Olen huomannut, että hammaslääkärit ovat kaivanneet kuuntelevaa ja keskustelevaa tiimipelaajaa, joka tukee heidän työtään teknisellä osaamisellaan.”, toteaa T erhi Klint-Pihlajamaa, Hammaslaboratorio Kalle Salosen pitkäaikainen toimitusjohtaja ja yksi Loisto Laboratoriot -ketjun perustajista. Huippulaatu hammasteknisissä töissä tarkoittaa meillä ammattitaitoa, kokemusta, yksilöllisyyttä, korkealaatuisia materiaaleja ja uusinta tekniikkaa. Loisto Laboratorioissa voimme olla ylpeitä suomalaisen käsityötaidon laadusta joka päivä.

Kaivattiin myös maanlaajuista, mutta paikallisesti palvelevaa ja kasvollista toimijaa, jonka palvelutarjonta on johdonmukainen ja joka vastaa muuttuvan alan tarpeisiin.”, täydentää Jani Kyttä, toinen ketjun perustajista, joka on alusta asti vastannut Kuopion hammaslaboratorioyksikön toiminnasta.

Loisto Laboratoriot on osa nopeasti kasvavaa Hammas Hohde -konsernia, jonka tavoitteena on laajentua koko maan kattavaksi suun terveydenhuollon ketjuksi. Hammas Hohteen kokonaisvaltainen palvelutarjooma kattaa yleishammashoidon, erikoishammashoidon ja hammaslaboratoriopalvelut.

”Hammas Hohteen tavoitteena on tarjota asiakkailleen paras mahdollinen laatu ja palvelukokemus.Tämän tavoitteen saavuttamiseksi on tärkeää varmistaa, että hammaslääkärin ja hammasteknikon välinen yhteistyö voi toimia luottamuksellisesti ja saumattomasti. Loisto Laboratoriot pystyy tarjoamaan Suomen parasta laatua, josta pääsevät näin nauttimaan niin potilaat kuinhammaslääkäritkin.”, kertoo Ville Pesonen, Hammas Hohde -konsernin toimitusjohtaja.

Osapuolet ovat sopineet, että järjestelyjen hintoja ei julkisteta.

Lisätietoja:

Ville Pesonen, Toimitusjohtaja, Hammas Hohde, Puh. 050 435 2831, ville.pesonen@hammashohde.fi

Loisto Laboratoriot Oy on kotimainen hammaslaboratorioketju, jonka tuote- ja palvelutarjooma kattaa kaikki hammastekniset osa-alueet. Loisto Laboratorioilla on toimipisteet kolmessa kaupungissa Suomessa, ja yhtiössä työskentelee noin 40 hammaslaboratorioalan ammattilaista. www.loistolaboratorio.fi

Hammas Hohde Oy on yksityinen täyden palvelun hammaslääkäriyritys, jonka yli 60 suun terveydenhuollon ammattilaista tarjoavat laadukasta yleis- ja erikoishammashoitoa viidellä paikkakunnalla Suomessa. Yhtiö tarjoaa lisäksi kattavan valikoiman hammaslaboratoriopalveluita tytäryhtiönsä Loisto Laboratoriot Oy:n kautta. www.hammashohde.fi