Pielaveden Palvelukoti Oy on myynyt koko osakekantansa Attendolle 1.3.2019. Pielaveden Palvelukoti Oy:n henkilökunta työsopimuksineen ja asiakkaiden palvelusopimukset siirtyvät sellaisenaan Attendolle.

”Pielaveden palvelukoti on tuottanut asumispalveluita itsenäisenä palvelukotina 27 vuotta. Liittyminen osaksi suurempaa valtakunnallista kokonaisuutta mahdollistaa, että pystymme tuottamaan edelleen asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun”, sanoo Pielaveden Palvelukodin yrittäjä Aku Saastamoinen.

Saastamoinen jatkaa palvelukodin johtajana.

”Meistä on hienoa päästä jatkamaan Pielaveden palvelukodin laadukasta työtä asukkaiden hyvän arjen puolesta heille tutun henkilöstön kanssa”, sanoo Attendon palvelupäällikkö Eija Hyvönen.

 

Lisätietoja:

Aku Saastamoinen
Palvelukodin johtaja
p. 0400 834 316
aku.saastamoinen@attendo.fi

Eija Hyvönen
Palvelupäällikkö, Attendo
p. 044 494 3385
eija.hyvonen@attendo.fi