Attendo Oy ja Debora Oy ovat allekirjoittaneet liiketoiminnan siirtymistä koskevan kauppakirjan 18.3.2019. Asukkaiden palvelusopimukset sekä henkilökunnan työsopimukset siirtyvät sellaisenaan Attendolle 1.8.2019. Toiminta ja palvelut jatkuvat ennallaan.

”Debora on tuottanut palveluasumisliiketoimintaa vuodesta 2008 suurella sydämellä. Jatkossa kohdistamme Deboran voimavarat asiakkaiden kotiin tuotavien palveluiden kehittämiseen yhtiön strategian mukaisesti”, sanoo Deboran toimitusjohtaja Anna-Maria Mäkelä.

Kaupassa Attendolle siirtyvät Helsingissä sijaitseva Hoivakoti Harmonia sekä rakenteilla oleva Lauttasaaren Harmoniakortteli.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme jatkaa Deboran laadukasta työtä Hoivakoti Harmonian asukkaiden ja heille tuttujen hoitajien kanssa. Suurena toimijana voimme tarjota entistä laajemman palvelukattauksen asiakkaille sekä monipuolisia kehittymismahdollisuuksia henkilökunnalle”, toteaa Attendon aluejohtaja Simo Saaranen.

 

Lisätietoja:

Simo Saaranen
Aluejohtaja, Attendo
p. 040 550 7358
simo.saaranen@attendo.fi

Anna-Maria Mäkelä
toimitusjohtaja, Debora
p. 050 404 4950
anna-maria.makela@debora.fi