Hammas Hohde on ostanut Hammaslääkäriasema Kuutti Oy:n liiketoiminnot Kajaanissa ja avaa uudistetun vastaanoton kolmella hoitohuoneella. Yritys panostaa Kajaanissa erikoishammaslääkäripalveluihin ja implanttihoitoihin sekä röntgenpalveluiden kehittämiseen.

Tampereella Hammas Hohde on ostanut Tampereen Hammaskulma Oy:n liiketoiminnot, jotka siirretään täysin uudelle Hohde-asemalle Puutarhakadulle syyskuun alussa 2019. Tampereen yksikkö tulee olemaan viiden hoitohuoneen vastaanotto, jossa tarjotaan Hohteen konseptin mukaisesti laajat erikoishammashoidon ja implanttihoidon palvelut sekä röntgenpalvelut.

Turussa Hammas Hohde konserniin kuuluva Loisto Laboratoriot Oy ostaa Turun Kulmahammas Oy:n liiketoiminnot pitkäaikaiselta omistajalta hammasteknikko Ismo Hietakankaalta. Loisto Laboratoriot on toiminut Turussa aiemminkin Puutarhakadulla. Uusi yksikkö jatkaa toimintaansa kuten ennenkin itsenäisenä yksikkönä.

”Olemme kartoittaneet jo pitkään mahdollisuutta avata hammaslääkärivastaanotot Kajaaniin ja Tampereelle. Kajaanin osalta haluamme panostaa erityisesti erikoishammaslääkäripalveluihin ja parantaa niiden saatavuutta. Kainuussa on erikoishammaslääkärivaje, jota pyrimme paikkaamaan. Tampereen osalta olen todella iloinen uudesta tyylikkäästä vastaanotosta ja ammattilaistiimistä. Pystymme vastaamaan Tampereen talousalueen erikoishammashoidon kysyntään ammattitaitoisella tiimillä ja viimeisimmän teknologian laitteilla”, kertoo Hohteen toimitusjohtaja Ville Pesonen.

”Turussa vahvistamme hammaslaboratoriotoimintojamme ostamalla Ismo Hietakankaan aikoinaan perustaman Turun Kulmahammas-yhtiön. Olemme ylpeitä, että Ismon kaltaiset osaajat ovat kiinnostuneita Loiston Laboratorioiden konseptista ja jakavat samanlaisia arvoja kuten laatuajattelun ”, toteaa toimialajohtaja Terhi Klint-Pihlajamaa Loisto Laboratorioista.

Hohde konserni tuottaa jatkossa suun terveydenhuollon palveluita seitsemällä paikkakunnalla ja hammaslaboratoriopalveluita viidessä toimipisteessä kolmella paikkakunnalla. Hohde konsernin kokonaisvaltainen palvelutarjooma kattaa yleishammashoidon, erikoishammashoidon ja hammaslaboratoriopalvelut itse tuotettuina.

Hammas Hohde tarjoaa asiakkailleen vertaansa vailla olevaa laatua ja palvelua sekä henkilöstölleen loistavan paikan työskennellä ja kehittyä eri osaamisalueiden eksperttien kanssa, uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Järjestelyjen myötä Hohde jatkaa strategiansa mukaista laajentumista valtakunnalliseksi toimijaksi. Yhtiön arvioitu liikevaihto vuodelle 2019 tulee järjestelyjen myötä nousemaan noin 10M€:oon. Yhtiö tavoittelee voimakasta kasvua myös tulevina vuosina.

Osapuolet ovat sopineet, että järjestelyjen hintoja ei julkisteta.

Lisätietoja:

Ville Pesonen, Toimitusjohtaja, Hammas Hohde, Puh. 050 435 2831, ville.pesonen@hammashohde.fi