Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 1.9.2019 Tuusulassa toimivan Hyrylän Fysioterapia Oy:n liiketoiminnan. Kauppa vahvistaa Coronarian fysioterapiaosaamista Uudellamaalla ja on Coronarian ensimmäinen toimipiste Tuusulassa.

Vuonna 1981 perustettuHyrylän Fysioterapiatarjoaa fysioterapiaa ja heillä on vahvaa erityisosaamista neurologisessa fysioterapiassa.Henkilökunta jatkaa Coronariassa työskentelyä ja tuottaa jatkossa terapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Yrityksemme sijaitsee kasvavassa kunnassa ja tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Myös yritystoimintamme on ilahduttavasti kasvanut. Tämä tarkoittaa uusien monipuolisempien ja isompien tilojen pikaista tarvetta. Edellä mainitut asiat yhdistettynä terveydenhuollon rakenteelliseen murrokseen, haluun turvata henkilökuntamme työn jatkuvuus ja vahvaan haluun keskittyä yrittäjinä enemmän fysioterapian asiakastyöhön, olivat merkittäviä vaikuttimia kaupan syntymiselle”, Hyrylän Fysioterapian hallituksen puheenjohtaja Riitta Sipilä kertoo ja jatkaa:

”Haluamme kehittää fysioterapian ammattiosaamista yhdessä tiiminä oman henkilökuntamme kanssa ja osana moniammatillista työyhteisöä. Lisäksi arvostamme erityisesti, että yrityksemme ostaja Coronaria Fysioterapia Oy on suomalainen yritys.”

Coronaria Kuntoutuspalveluttarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja valtakunnallisesti jo yli 70 toimipisteessä 800 asiantuntijan voimin.

”Vahvistamme kaupalla fysioterapian erityisosaamistamme ja täydennämme toimintapisteverkostoamme pääkaupunkiseudulla. On ilo saada Hyrylän Fysioterapia Coronaria-perheeseen osaksi moniammatillista joukkoamme”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

LISÄTIETOJA:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

Hyrylän Fysioterapia Oy
Riitta Sipilä
Hallituksen puheenjohtaja
040 749 4799
riittam.sipila@gmail.com