Helsingin ydinkeskustassa toimivan Stadifit:in fysioterapia ja hieronta liittyy osaksi Fysiosta 6.9.2019 alkaen.

Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 70 toimipistettä yli 30:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo 500 alan ammattilaista.

Stadifit on perustettu vuonna 2005 ja tarjoaa CrossFit, kuntosali, Personal Training-palveluita sekä fysioterapiaa ja hierontaa. Stadifit:n fysioterapia ja hieronta liittyy osaksi Fysiosta 6.9.2019 alkaen. Nimi muuttuu Fysios Stadifit Bulevardiksi, mutta samat tutut fysioterapeutit ja hierojat jatkavat toimintaansa samassa tutussa paikassa. Stadifit:in fysioterapeutit ja salin trainerit ovat tehneet erittäin tiivistä yhteistyötä asiakkaiden koko kuntoutusketjun ajan. Tiivis yhteistyö jatkuu muutoksen jälkeenkin.

Stadifit:in fysioterapeutti Ismo Palmamäki kommentoi:

“Koko suomessa ei ole meidän konseptilla toimivia kuntoutus-/harjoittelukeskuksia, jossa saman katon alta saa sekä fysioterapia- että kuntosalipalvelut siinä laajuudessa kuin meillä. Haluamme olla edelläkävijöitä fysioterapia-alalla ja uskomme, että juuri Fysios mahdollistaa meidän yksikön laajentumisen ja olemaan samalla yksi tämän alan ns. keihäänkärjistä.  Fysioksella on hyvä maine ja halu kehittää henkilökuntaansa. Ison ketjun tarjoamat edut, kuten sisäiset koulutukset ja valtakunnallinen asiakaspalvelu ovat meille tärkeitä, jotta voimme keskittyä ydinosaamiseemme.”

Fysios aluejohtaja Tomi Bruns kommentoi:

“Olemme iloisia saadessamme Stadifit:in ammattitaitoiset terapeutit mukaan. Voimme palvella nyt myös entistä paremmin asiakkaitamme Helsingin ydinkeskustassa. Stadifit:in toiminta tarjoaa meille mielenkiintoisia mahdollisuuksia liikunnan ja terapian yhteistoiminnan saralla.“