Muuramen keskustassa toimiva Fysio Muurame Oy siirtyi osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua 20.9.2019 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 70 toimipistettä yli 30:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 500 alan ammattilaista.

Fysio Muurame on suurin fysioterapia-alan toimija Muuramessa. Fysio Muurame on perustettu vuonna 2010 ja tarjoaa fysioterapia, hieronta ja lääkäripalveluita.

Sanna Hosio kommentoi:

“Olen kiitollinen mahdollisuudesta liittyä Fysios-ketjuun. Yrityksemme palvelut säilyvät, kuten olemme niitä halunneet asiakkaillemme tuottaa. Nyt on kuitenkin edellytykset kehittää myös toimintaamme ja tarjota asiakkaille entistä paremmat palvelut ja keinot kuntoutumiseen. Oman työnkuvan muuttuminen viime vuosien aikana on rajoittanut paljon yrityksen johtamiseen ja kehittämiseen liittyviä asioita. Hyvillä mielin voin jatkaa työtäni tässä porukassa ja yrityskaupan myötä asiakastyölle jää enemmän aikaa. Oman ammattiosaamisen kehittäminen ja lisääminen on ollut intohimo ja unelma, tämän yrityskaupan myötä voin jatkaa näiden toteuttamista.”

Fysios toimitusjohtaja Heikki Tiitinen kommentoi:

“Asiakkaan kohtaaminen ja hyvä terapiasuhde ovat meillä Fysioksessa liiketoiminnan ydin. Kehitämme näitä mm. henkilökuntamme koulutuksilla. Olemme onnekkaita ja iloisia saadessamme Fysio Muuramen vahvasti ammattitaitoiset terapeutit mukaamme. Palvelemme nyt entistäkin laajemmin Keski-Suomessa.”

Yhteystiedot:

Sanna Hosio, Fysio Muurame, p. 044 980 8880

Heikki Tiitinen, Fysios, p. 0400 648 663