FysioAkatemia Oy osaksi Fysiosta 4.10.2019. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 70 toimipistettä yli 30:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 500 alan ammattilaista.

FysioAkatemia Oy on perustettu vuonna 2013 ja toimii Järvenpään sydämessä Seutulantiellä tarjoten erilaisia fysioterapiapalveluita. FysioAkatemia on Keski-Uudenmaan alueen yksi suurimmista toimijoista ja vastaa tällä hetkellä Keski-Uudellamaalla useamman urheiluseuran lihashuollosta sekä fyysisen harjoittelun suunnittelusta.

Tero Heikkilä kommentoi:

“Fysios on tuonut ensimmäisenä laajempana toimijana markkinoille mallin, jossa kehitystyö ja alamme brändin nostaminen ylös ovat keskiössä. Laaja kilpailu ja lääkärikeskusten toimintastrategian muuttuminen koskemaan kuntoutuspalveluita pakottaa pienempiä toimijoita miettimään tulevaisuutta. Fysios oli tässä tilanteessa ylivoimaisesti järkevin vaihtoehto.Tuomme mukanamme innovatiivisen työyhteisön, jossa halutaan vahvasti mennä eteenpäin. Fysios saa tiimiinsä Keski-Uudeltamaalta yhden merkittävimmistä toimijoista.”

Toimitusjohtaja Heikki Tiitinen kommentoi:

“Olemme innoissaimme FysioAkatemian tulosta. FysioAkatemian vahva ammattitaito ja innovatiivinen henkilökunta ovat lottovoitto siihen, että palvelemme entistäkin paremmin Keski-Uudellamaalla.”

Yhteystiedot:

Tero Heikkilä, FysioAkatemia, p. 040 734 8830

Heikki Tiitinen, Fysios, p. 0400 648 663