Jämsänkosken Fysikaalinen Hoitolaitos Oy siirtyi osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua 11.10.2019 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 70 toimipistettä yli 30:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 500 alan ammattilaista.

Jämsänkosken Fysikaalinen Hoitolaitos Oy sijaitsee Jämsässä, Jämsänkosken taajaman keskustassa. Yritys on yksi alueen vanhimmista ja siellä on panostettu aina henkilöstön hyvään koulutukseen ja asiakaspalveluun. Yritys tarjoaa yksilöllisiä, laadukkaita fysioterapiapalveluja kaiken ikäisille asiakkaille. Lisäksi palveluihin kuuluvat tukisukkien mittaukset ja tukisukat. Terapeuteilla on erikoisosaamista lasten ja aikuisten neurologisesta fysioterapiasta sekä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista.

Tanja Lampinen kommentoi:

”Fysioksella on samanlainen ihmisläheinen toimintamalli ja siellä panostetaan jatkuvaan kouluttautumiseen ja laadukkaaseen fysioterapiaan. Nämä ovat olleet myös meille tärkeitä asioita yritystoiminnassa. Toivon, että pystymme jatkossa keskittymään terapiatyöhön entistä paremmin, kun hallinnolliset työt jäävät pois. Laajempi ketju mahdollistaa tulevaisuudessa myös palveluiden monipuolistamisen ja kehittämisen. Muutos on mahdollisuus! Uskon, että Fysioksen myötä yrityksellä on mahdollista kehittää palveluita jatkossa enemmän.”

Heikki Tiitinen kommentoi:

”Fysioksen toiminta perustuu koulutettuun, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Olemme iloisia saadessamme Jämsänkosksen Fysikaalisen Hoitolaitoksen osaavan henkilöstön mukamme.”

Yhteystiedot:

Tanja Lampinen, Fysios Jämsänkoski, p. 040 521 0866

Heikki Tiitinen, Fysios, p. 0400 648 663