+358 44 561 3561 [email protected]

Viime viikolla virtuaalisen SOTE-klubin puheenaiheina olivat liiketoiminnan kehittäminen, korona, Tampereen kaupungin käytännön helpit rekrytointiin sekä Osaamon yhden luukun tarjonta yrityksille osaamisen kehittämiseen.

Tässä linkki Youtube-tallenteeseen ko. SOTE-klubista (avautuu uuteen selainikkunaan).

Kokosimme koosteen sote-alan kouluttajien tarjonnasta yrityksille Tampereella. SOTE-liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun sekä yrityskauppoihin löytyy Satu Ahlmanilta annettavaa ja jos näiden lisäksi teillä kiinnostusta esim. kinestetiikan koulutukseen, laittakaa viestiä (lilli.tolvila@tampere.fi, ulla.lukkari@tampere.fi ) niin katsotaan löytyykö esim. kimppahyötyä useammalle yritykselle yhteisestä koulutuksesta.

Sote-alan-koulutuksia-10-2020.pdf (avautuu uuteen selainikkunaan)

Iloa syksyyn!