SOTE-klubi

SOTE-uudistus tuo sekä mahdollisuuksia että haasteita toimialalle

SOTE-klubi on SOTE-yrittäjyyden asiantuntijan, toimitusjohtaja Satu Ahlmanin vuonna 2015 perustama klubi, jonka missio on luoda uutta positiivista ja kasvuhenkistä kulttuuria SOTE-toimialalle. Klubin jäsenet tapaavat 4-6 kertaa vuodessa ajankohtaisten ja toivomiensa aiheiden parissa ja saavat toimialan asiantuntija-avun haasteisiinsa.

Yksityisen sote-sektorin kenttä jakautuu yhä selkeämmin pieniin ja isoihin tuottajiin. Tuottajakentässä pärjääville pk-yrityksille ja kolmannen sektorin toimijoille on yhteistä selkeä erikoistuminen sekä kasvuhalukkuus ja -kyvykkyys. Näemme SOTE-klubissa, että palvelutuottajakentässä on pienten ja isojen tuottajien välissä puutetta keskisuurista sote-alan tuottajista ja kentästä puuttuu positiivinen kasvun kulttuuri.

SOTE-klubi auttaa nykyisiä tuottajia sekä kilpailukieltonsa kärsineitä sote-sarjayrittäjiä kasvattamaan yrityksiään. Uskomme SOTE-klubissa, että keskisuuret palveluntuottajat pärjäävät hyvin myös sote-uudistuksen jälkeisessä kilpailussa. Kymmenien sote-alan palveluntuottajien kannattavan kasvun neuvonantajina toimineena osaamme SOTE-klubissa auttaa erityisesti seuraavissa kysymyksissä:

SOTE-klubissa käsiteltäviä kysymyksiä

Miten kasvatan
sote-yritystäni?

Missä segmenteissä
ja alueilla kannattaa sote-yritystä kasvattaa?

Mitä vaatimuksia
kasvu tuo tuotteistukseen ja hinnoitteluun?

Miten yrittäjän
oma rooli ja toiminta muuttuu kasvuyrityksen johtamisessa?

Miten varmistan
kasvun kannattavuuden?

Miten rahoitan
kasvun?

Mitä erityistarpeita
kasvu tuo taloushallintoon ja -seurantaan?

Miten tuen
teknologialla ja digitalisaatiolla kasvua?

Mistä löydän
kasvun vaatimia tiloja, tontteja tai rakentajia?