+358 44 561 3561
Valitse sivu

SOTE on herännyt parin vuoden kaamoskriisin jälkeen todella virkeään kevääseen. Olen erittäin ilahtunut siitä positiivisen kasvun ilmapiiristä ja eteenpäin menevästä asenteesta, jota pääsen joka työpäivä asiakkaiden yrityselämässä katsomaan!

Itse työskentelen tänä vuonna aktiivisemmin noin 25 SOTE-tuottajan kanssa. On asumispalvelua, lastensuojelua, lääkäripalvelua, kuntoutusta ja kotiin annettavia palveluja. On pieniä ja maan suurimpia SOTE-asiakkaita. On reipas määrä palveluliiketoiminnan ja kiinteistöjen exittejä samalla tahdilla kuin viimeksi 2018.  Sitten on iso määrä kasvuyritysten kilpailutuksissa auttamista ja muita liiketoiminnan kasvuun liittyviä operaatioita kuten useita tonttihakuja, uusien toimitilojen rakennushankkeita, vuokrakohteiden etsimistä ja löytämistä, väistötilacaseja, ylimmän johdon ja hallitusammattilaisen rekryjä jne. Muutama uusi sarjayrittäjänkin startti on hoidettuna.

Vuosi on ammatillisesti poikkeuksellisen monipuolinen ja olen taas kerran tosi kiitollinen asiakkailleni siitä, että pysyn heidän casiensa kautta todella ytimekkäästi SOTE-kentän tapahtumissa kiinni start-upeista maan suurimpien SOTE-yhtiöiden strategioiden uudistamisiin.

Moon yhä niin niin innoissani mun SOTE-duunista ❤️