+358 44 561 3561
Valitse sivu

Olen palannut osittain SOTE-töiden parin junior assistenttini Susan Cecilian kanssa.

Mammalomallani uutisoitiin mm Vetrean ja Mereon ja töihin palatessani Suomen Fysiogeriatrian yritysjärjestelyt, joten tuntuma toimialan järjestelyihin on säilynyt. Työpöydällä on tuttuun tapaan edelleen SOTE-yrityskauppoja, kasvuyritysten liiketoiminnan sparrausta, tarjouskisojen konsultointia ja hallitusvastuita. Otin uutena hallituspaikkana vastaan Titanium Oyj:n hallituspaikan, jossa on mm mielenkiintoinen Hoivakiinteistöt erikoissijoitusrahasto. Erittäin suurella mielenkiinnolla seuraan uusien hyvinvointialueiden organisoitumista sekä toimeenpanokykyä alkaa tuottamaan SOTE-palvelut siten, että hoitoonpääsy kaikilla alueilla nopeutuu ja kustannukset pysyvät kurissa.

Sivuni uudistuvat, blogini palaavat ja SOTE-klubi jatkaa toimintaansa kevään aikana. Toimeenpanevaa SOTE-kevättä meille kaikille!

Iloisin terveisin Satu